Forteljarpanel

Sjå alle våre forteljarpanel frå og med 2021

DET VESTNORSKE TEATERET Laurdag 19. oktober, 2022: Det store vi: Pride 2022. Panelsamtale og opplesing av tale frå Platons Drikkegilde. Samtalen var mellom Mariela Drejer Norheim frå Memoar, Malene Mortensen og Jenny Tøn. Jenny avslutta denne delen av arrangementet med å lese talen ho skreiv til kone og born. (Sjå catid 29:37 i videoen).

DET VESTNORSKE TEATERET 13. oktober, 2022: Det store vi: Tigerbergen. Panelsamtale, foredrag med film og opplesning fra bokserien Tigergjengen av Nina Skauge. Med Ninas Skauge, Bentine Borge (21) og Bendik Borge (33). For 32 år sidan vart Nina Skauge mor til Bendik, som har Downs syndrom. Bendik blir intervjua om livet i bofellesskapet sitt. Fotball laget Brann er hans lidenskap. Bentine har også Downs syndrom. Hun lever for skuespill og dans og fortel foredrag om arbeidet sitt for å delta på scenen.

DET VESTNORSKE TEATERET 15/9-2022: Det store vi: Det Tamilske Bergen. Panelsamtale, taler, song og dans. Korleis er det å flykte, kva betyr integrering? Forteljerpanel med Tamilske Bergensere på det Vestnorske teateret 15.9.2022.

ELSESRO, BERGEN, 1. oktober 2022. Fortellerpanel med Bergen kystlag om oppvekst med båt og frivillig kulturvern. Arrangmentet markerte lokalhistorisk dag i frivillighetens år.