medlem

Memoar - norsk organisasjon for munnleg historie

Medlemskap

Alle som støttar visjonen om å ta vare på og dele munnlege forteljingar om levd liv, er velkomne i Memoar. Vi tek imot medlemmer frå heile landet.

KURS

Du får kurs og konferansar til redusert pris eller gratis. Medlemmer i Memoar intervjuer, forteller, arrangerer kurs og dokumenter interjvu.

støtt oss

Vi vil etablere Senter for munnleg historie for å styrke fagfeltet oral history i Noreg og Norden. Saman løfter vi folk sin historie til anerkjente kjelder!

Fortell oss om intervjuET

VÅRT INTERVJU: Vi vet at mange har opptak av intervju hjemme og på jobben. Kanskje pratet du med bestefar, den lokale jordmora eller naboen som hadde opplevd noe som måtte fortelles om. Historielag over hele landet har samlinger med muntlige kilder på lydkassetter og video. Ta kontakt og fortell om deres samling!

Trykk på skjema under for å svare og sende inn

Salsvillkår for medlemsskap i Memoar

Som medlem betaler du for 1 år av gangen. Medlemskapet gjelder for innverande år. Melder du deg på Memoarkonforansen på hausten gjeld medlemsskapet påfølgende år også. Memoar sender ut ny innbetaling med nyhetsbrev i desember kvar år. Lurer du på noko ta kontakt med post@memoar.no. Du kan når som helst avslutte medemsskapet ditt ved å kontakte oss, og du har 14 dagers angrerett etter påmelding.