VIRUS 11: Hva med fremtiden?

Hva har pandemien i grunnen betydd for oss? Hva har den ført til - både på kort og lang sikt?

Det er godt mulig at verden vil være ganske endret når vi kommer oss gjennom denne krisa. Men vil det egentlig være så dumt?

Birgit Schmidiger tviler på samfunnet kommer til å bli så forandret, men hun håper at hun selv skal klare å ta livet litt mer med ro. Alt stresset er ikke egentlig verd så mye.

Regine Arnfinsen tror det er blitt en ny standard for hygiene, og hvis vi nå har skjønt at vi ikke er så trygge som vi trodde, så er det en god ting.

Caroline Roka skulle ønske at politikerne ville bruke noen av de samme midlene i klimapolitikken som de nå har brukt i koronapolitikken.

Tuva Takvam er glad for at det er brukt mindre ressurser under koronakrisen, men hun er redd det kommer til å bli brukt desto mer når økonomien skal stables tilbake på beina.

Fredrik Müller minner oss om at pandemien ikke er over før vaksineringen er fullført i hele verden.

Save Brautaset lurer på om den norske befolkningen vil ha tålmodighet til å stå hele distansen. Og han sier at det vil bli spennende å se i fremtiden, hvordan dette egentlig gikk.

Og det vil det!

Og så er podkastserien slutt - selv om pandemien ikke er det.

Lenker til de lange intervjuene

Vil du bidra med din egen koronahistorie? Gå til nettstedet minner.no for å skrive, sende inn bilder og svare på spørsmål eller kontakt Memoar for å avtale et intervju.