Abdo Hamad

Abdo Hamad - Mat og meg - Memoar

Strømmen, 15. januar 2022: Abdo Hamad snakker i dette intervjuet om eritreisk mat, kaffe og å savne foreldrene sine.

les mer

Hovedtemaet i dette intervjuet er eritreisk mat. Det ble snakket mye om kaffe og hvordan kaffe ble funnet opp. Det blir også snakk om matretter fra Eritrea og syrisk matkultur. Hamad snakker også om å savne foreldrene sine.

Intervjuer er Lemis Alshahan.

Intervjulogg

00:00: Abdo forteller om seg selv. Han er fra Eriteria, og han har vært 12 år i Norge.

01:25: Han forteller om det han synes om norsk kultur og mat.

03:11: Han forteller om hva mat er for ham. Han synes mat er alt for ham og mat er også en kommunikasjonsmåte med familien. Han har vært i kulturmix og der har det vært blanding av matkulturer.

06:05: Han forteller om festmat.

09:25: Han forteller om kaffe og en liten historie om hvordan kaffe ble lagd.

12:30: Han forteller om at han bruker kaffe for å møte venner. Han snakker om vennene hans.

16:30: Han forteller om maten han lager hjemme, og at han prøver nye matretter hjemme.

18:20: Han forteller om familien sin.

20:30: Intervjuet avsluttes.