Mohammed Shadi

Mohammed Shadi forteller om forskjellen på å lage sheikh mahshi med moderne utstyr i Norge versus hvordan moren og bestemoren laget det i Syria.

Mohammed Shadi - Mat og meg - Memoar

Les mer

Mohammed Shadi Kom til Norge i 2014. Shadi er utdannet kokk og har tjue års erfaring som kokk. Nå jobber han i en Syrisk restaurant i Norge. Shadi forteller om sitt eget firma som heter kokk hos deg, der han lager mat etter kundens ønske. Mat for Shadi er glede og lykke, han forteller at han nyter når det er snakk om å lage mat. Intervjuet er gjort hjemmet hos Shadi den 22 januar 2022 og intervjuer var Zoha Nawaz.

intervjulogg


00:00:16 Shadi introdusere seg selv

00:00:27 Utdannet kokk

00:00:43 Har eget firma Kokk hos deg, lage mat for kunder.

00:03:23 Favoritt retter/ barndomsminner.

00:05:35 Sheikh mahshi smaker.

00:06:04 Hvordan smaket sheikh mahshi når mamma pleide å lage.

00:06:54 Hvordan laget bestemor mat.

00:07:55 Tradisjonelle matretter.

00:10:45 Er det vanskelig å finne de krydderne du trenger til maten?

00:11:15 Dessert retter.

00:14:39 Hva tenker du når du hører mat, hav er følelsene dine? Hva betyr mat for deg?

00:15:18 Takker for intervjuet